Καλώς ήρθατε στο music training forum!

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας (νέα και παλιά) ότι δεν επιτρέπονται οι αντιγραφές και επικολλήσεις κειμένων από άλλες ιστοσελίδες. Τα κείμενα πρέπει να είναι πρωτότυπα (δηλαδή δικά σας) και να μην τα έχετε αναρτήσει ήδη στο Ιντερνετ (σε άλλη ή άλλες ιστοσελίδες, blog, forum κλπ)

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Καλώς ήρθατε στο music training forum!

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας (νέα και παλιά) ότι δεν επιτρέπονται οι αντιγραφές και επικολλήσεις κειμένων από άλλες ιστοσελίδες. Τα κείμενα πρέπει να είναι πρωτότυπα (δηλαδή δικά σας) και να μην τα έχετε αναρτήσει ήδη στο Ιντερνετ (σε άλλη ή άλλες ιστοσελίδες, blog, forum κλπ)
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μουσικά δρώμενα στο Παρίσι και στη Γαλλία γενικώτερα

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Μουσικά δρώμενα στο Παρίσι και στη Γαλλία γενικώτερα Empty Μουσικά δρώμενα στο Παρίσι και στη Γαλλία γενικώτερα

Δημοσίευση από ioulitsa Σαβ 12 Νοε 2011, 12:50

Επειδή ταξιδεύω συχνά στη Γαλλία θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει κάποια ωραία μέρη για τη μουσική τους κουλτούρα;Το ξέρω ότι είναι άπειρα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη Smile

ioulitsa
Κανένα αστέρι μέλους ακόμα (στις 10 δημοσιεύσεις παίρνεις 1 αστέρι)

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μουσικά δρώμενα στο Παρίσι και στη Γαλλία γενικώτερα Empty Απ: Μουσικά δρώμενα στο Παρίσι και στη Γαλλία γενικώτερα

Δημοσίευση από LeX Δευ 14 Νοε 2011, 15:46

Δυστυχώς δεν έχω πάει ποτέ. Με τον καιρό έτσι όμως, φαντάζομαι ωραία γαλλικά μπιστρό με την Edith Piaf να ακούγεται από πίσω. Αν πας όμως, πολύ ευχαρίστως θα ακούσω τις εντυπώσεις σου...
LeX
LeX
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα

Μουσικά δρώμενα στο Παρίσι και στη Γαλλία γενικώτερα Empty Απ: Μουσικά δρώμενα στο Παρίσι και στη Γαλλία γενικώτερα

Δημοσίευση από ioulitsa Σαβ 19 Νοε 2011, 17:03

Έγώ έχω πάει πολλές φορές στη Γαλλία αλλά επισκέφτηκα κυρίως μουσεία και αξιοθέατα.. Δεν πήγα ποτέ να παρακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα.Για να είμαι ειλικρινής ελπίζω κάποια στιγμή να παρακολουθήσω και το πρόγραμμα του Moulin Rouge! Smile

ioulitsa

Δημοσίευση από mia kapoia Δευ 21 Νοε 2011, 10:45

Ούτε εγώ έχω πάει, και είναι ένα από τα απωθυμένα μου, οι μισοί φίλοι μου έχουν πάει και τους άρεσε πολύ. φαντάζομαι ότι αν ρωτήσεις κάποιο ντόπιο θα σου πει τι αξίζει να πάς να δείς και που, και να μην πας απαραίτητα στα τουριστικά. το μόνο που ξέρω είναι πως έχει αστείρευτη πολιτιστική κίνηση και πως γίνονται πολλά και ωραία πράγματα...
mia kapoia
mia kapoia
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 309
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010

Δημοσίευση από SXEL Δευ 21 Νοε 2011, 21:31

Εγώ έχω πάει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, όπου έμεινα 4 μέρες (μόνο...).
Είναι μια πραγματικά υπέροχη πόλη, που σε μαγεύει....
Η περιοχή της Μονμάρτης με τους πλανόδιους ζωγράφους, που σου φτιάχνουν μέσα σε λίγα λεπτά το πορτραίτο σου, θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα σημεία...
Δυστυχώς όμως δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς.
SXEL
SXEL
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση από ioulitsa Τρι 22 Νοε 2011, 18:26

Στη Μονμάρτη έχω πάει κ εγώ.. Εκεί είναι και ένα πολύ ωραίο μουσείο του Dali.. Το πιο μεγάλο είναι νομίζω στη Βαρκελώνη αλλά κ αυτό είχε πάρα πολλά πράγματα..

ioulitsa

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης