Πιο αναγνωσμένα θέματα
SE POION EXEI TYXEI NA BARIETE KAI MOLIS NA AKOUEI MOYSIKH (KAI AS MHN TOU ARESEI) NA STAMATAEI NA BARIETE
+5
boulema
mia kapoia
LeX
naszor
SXB-PARIS
9 απαντήσεις
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
SE POION EXEI TYXEI NA BARIETE KAI MOLIS NA AKOUEI MOYSIKH (KAI AS MHN TOU ARESEI) NA STAMATAEI NA BARIETE
SE EMENA EXEI TYXEI ENA SORO FORES
SXB-PARIS- 4 αστέρια μέλους (στις 50 δημοσιεύσεις γίνεσαι Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ)
- Αριθμός μηνυμάτων : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Απ: SE POION EXEI TYXEI NA BARIETE KAI MOLIS NA AKOUEI MOYSIKH (KAI AS MHN TOU ARESEI) NA STAMATAEI NA BARIETE
ενα παραξενο πραγμα...
αν ακουσω τσιφτετελια μολις ξυπνησω, σηκωνομαι αμεσως απο το κρεβατι μες την τρελη χαρα.
πρεπει να το κοιταξω λετε ε?
αν ακουσω τσιφτετελια μολις ξυπνησω, σηκωνομαι αμεσως απο το κρεβατι μες την τρελη χαρα.
naszor- Κανένα αστέρι μέλους ακόμα (στις 10 δημοσιεύσεις παίρνεις 1 αστέρι)
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Απ: SE POION EXEI TYXEI NA BARIETE KAI MOLIS NA AKOUEI MOYSIKH (KAI AS MHN TOU ARESEI) NA STAMATAEI NA BARIETE
naszor έγραψε:ενα παραξενο πραγμα...
χαχαχα.... εξαρτάται! σηκώνεσαι μόνο και φτιάχνεις πρωινό; Ή ανεβαίνεις στο τραπέζι, ανοίγεις το ουίσκι και παροτρύνεις του γείτονες να χορέψουν μαζί σου;
LeX- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα
naszor έγραψε:ενα παραξενο πραγμα...
πάρε αντιβίωση καλού κακού...βαριά...και ξαναπέσε στο κρεβάτι...
mia kapoia- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 309
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν σου αρέσει αυτό που ακούς,και θα βαριέσαι και θα αισθάνεσαι δυσφορία!!!Πάντως η μουσική είναι καλό παρεάκι!
boulema- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Εμένα μου έχει τύχει να ακούγεται μουσική που δεν μου αρέσει
και να θέλω να φύγω από το χώρο.
Επίσης όταν κάποιος βλέπει στην τηλεόραση κάτι που δεν αντέχω
πάλι βρίσκω τρόπο να φύγω από το χώρο.
Επομένως το ενδιαφέρον μου για την μουσική εξαρτάται από το
αν μου αρέσει ή όχι. Όμως αναγνωρίζω το δικαίωμα του άλλου
ανθρώπου να ακούει αυτό που αρέσει σε εκείνον για αυτό και την
κοπανάω.
Ωστόσο μερικές φορές δεν μπορώ να φύγω οπότε εκεί η υπομονή
μου παίζει ρόλο ή αδιαφορώ και εστιάζω την προσοχή μου κάπου
αλλού.
Μια μέρα που είχα αργήσει μπήκα σε ένα ταξί που ο οδηγός άκουγε
ένα συγκεκριμένο είδος που εμένα δεν μου άρεσε.
Απλώς έκανα υπομονή.....
και να θέλω να φύγω από το χώρο.
Επίσης όταν κάποιος βλέπει στην τηλεόραση κάτι που δεν αντέχω
πάλι βρίσκω τρόπο να φύγω από το χώρο.
Επομένως το ενδιαφέρον μου για την μουσική εξαρτάται από το
αν μου αρέσει ή όχι. Όμως αναγνωρίζω το δικαίωμα του άλλου
ανθρώπου να ακούει αυτό που αρέσει σε εκείνον για αυτό και την
κοπανάω.
Ωστόσο μερικές φορές δεν μπορώ να φύγω οπότε εκεί η υπομονή
μου παίζει ρόλο ή αδιαφορώ και εστιάζω την προσοχή μου κάπου
αλλού.
Απλώς έκανα υπομονή.....
helios- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 198
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
Κάτι παρόμοιο και για μένα.. Έχει τύχει να είμαι μια χαρά και μόλις ακούω μουσική που δεν μου αρέσει να βαριέμαι αφόρητα και να θέλω να φύγω.. Όταν δεν μπορώ να εξαφανιστώ και το μαρτύριο συνεχίζεται, απλά γίνομαι τύφλα και μου φαίνονται όλα τέλεια!! Άλλο παίζει και άλλο ακούω!
Ethria- 3 αστέρια μέλους (στις 40 δημοσιεύσεις παίρνεις 4 αστέρια)
- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011
Απλώς έκανα υπομονή.....[/quote]
Αυτό το είδος θα έπρεπε να το απαγορεύσουν, όπως το κάπνισμα. Αλλιώς και εγώ έχω δικαίωμα να καπνίζω όπου γουστάρω, κι άμα δεν αρέσει σε κάποιον να την κοπανάει!!! Κι αν θέλουν να τους αποδείξω ότι το συγκεκριμένο είδος κάνει κακό στην υγεία, μπορώ!
Απλώς έκανα υπομονή.....[/quote]
Αυτό το είδος θα έπρεπε να το απαγορεύσουν, όπως το κάπνισμα. Αλλιώς και εγώ έχω δικαίωμα να καπνίζω όπου γουστάρω, κι άμα δεν αρέσει σε κάποιον να την κοπανάει!!! Κι αν θέλουν να τους αποδείξω ότι το συγκεκριμένο είδος κάνει κακό στην υγεία, μπορώ!
mia kapoia- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 309
ναι μου εχει τυχει κ 'μενα να βαριεμαι πολυ κ μολις ακουσω κατι ωραιο να αλλαζω τελειως! αλλα βρε παιδια καντε τις προτασεις σας ποιο τραγουδι σας ανεβαζει ???
olgaflowers- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Ένα πολύ ανεβαστικό και προσφάτως δημοφιλές τραγούδι είναι αυτό Όλγα...
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ ανεβηκα !!!! θελω να παω τωρα αμεσως στο Πουερτο Ρικο ή οπου αλλου τραγουδανε αυτες τις μουσικες..!!!
Νομίζω Βραζιλία!
Να σας ταξιδεψω?!
Έχετε δίκιο.Η μουσική ανεβάζει την διάθεση,αρκεί να ακούγεται αυτό που μας αρέσει,διαφορετικά παθαίνεις κάτι τέτοιο ή κάτι τέτοιο !!
Aria- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
καμια φορα και τα απαλα τραγουδια ειναι ευεργετικα για την διαθεση βρε Aria!! για το τραγουδακι μου το ειπες αυτο ?σνιφ σνιφ
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης