Πιο αναγνωσμένα θέματα
Θεατρικό παιχνίδι: Μαθαίνουμε παίζοντας
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Θεατρικό παιχνίδι: Μαθαίνουμε παίζοντας
Εμένα πάλι μου είχε μείνει τραύμα από θεατρική παράσταση στο δημοτικό. Ο ρόλος μου ήταν πολύ απλός.. Έπρεπε να μεταφέρω τα μελομακάρονα (χριστουγεννιάτικη εορτή γαρ) και να πω "Καλά χριστούγεννα"
Αντ' αυτού μεταφέροντας τα, σκόνταψα, έπεσαν όλα τα γλυκά κάτω και είπα "γαμώτο"...
παρόλα αυτά όμως θυμάμαι από τις πρόβες και μόνο, πόσο ωραία περνούσα και πόσο πολύ είχα δεθεί με τους συμμαθητές μου...Θεωρώ μουσική και θέατρο είναι απαραίτητα στην εκπαίδευση ενός παιδιού!
Αντ' αυτού μεταφέροντας τα, σκόνταψα, έπεσαν όλα τα γλυκά κάτω και είπα "γαμώτο"...
παρόλα αυτά όμως θυμάμαι από τις πρόβες και μόνο, πόσο ωραία περνούσα και πόσο πολύ είχα δεθεί με τους συμμαθητές μου...Θεωρώ μουσική και θέατρο είναι απαραίτητα στην εκπαίδευση ενός παιδιού!
LeX- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ!!!!!!LeX έγραψε:Εμένα πάλι μου είχε μείνει τραύμα από θεατρική παράσταση στο δημοτικό. Ο ρόλος μου ήταν πολύ απλός.. Έπρεπε να μεταφέρω τα μελομακάρονα (χριστουγεννιάτικη εορτή γαρ) και να πω "Καλά χριστούγεννα"
Aria- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
Aria έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ!!!!!!LeX έγραψε:Εμένα πάλι μου είχε μείνει τραύμα από θεατρική παράσταση στο δημοτικό. Ο ρόλος μου ήταν πολύ απλός.. Έπρεπε να μεταφέρω τα μελομακάρονα (χριστουγεννιάτικη εορτή γαρ) και να πω "Καλά χριστούγεννα"
Ηθοποιός σημαίνει φως.....φυσικά είναι σημαντικό και το θεατρο στη ζωή του παιδιού...συνεργάζεται και μαθαίνει να μη ντρέπεται....να κάνει διάλογο και να αναπτυσει τη φαντασία.....Βοηθά τα παιδιά που είναι ντροπαλά να εξωτερικεύσουν τα θέλω τους και τις επιθυμίες τους...
ΑΓΛΑΙΑ- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 217
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Aria έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ!!!!!!LeX έγραψε:Εμένα πάλι μου είχε μείνει τραύμα από θεατρική παράσταση στο δημοτικό. Ο ρόλος μου ήταν πολύ απλός.. Έπρεπε να μεταφέρω τα μελομακάρονα (χριστουγεννιάτικη εορτή γαρ) και να πω "Καλά χριστούγεννα"
ena3ei alla oxi kai na sou meinei kai travma
SXB-PARIS- 4 αστέρια μέλους (στις 50 δημοσιεύσεις γίνεσαι Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ)
- Αριθμός μηνυμάτων : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Φίλε Πάρι, μην με "βλέπεις" έτσι..κατά βάθος, είμαι πολύ ευαίσθητος!
LeX έγραψε:Φίλε Πάρι, μην με "βλέπεις" έτσι..κατά βάθος, είμαι πολύ ευαίσθητος!
ολα τα παρθενακια ειναι ευαισθητα...!!!
Πες τα ρε Αγλαίτσα...
[quote="LeX"]Πες τα ρε Αγλαίτσα...[/quo
κρύβεις έναν εν δυνάμει καλλιτέχνη μέσα σου....καιρος να τον βγάλεις προς τα εξω!!!!
κρύβεις έναν εν δυνάμει καλλιτέχνη μέσα σου....καιρος να τον βγάλεις προς τα εξω!!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης