Πιο αναγνωσμένα θέματα
Musicals
+2
SXEL
LeX
6 απαντήσεις
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
Musicals
Φέτος το Πάσχα ήταν η τρίτη φορά που επισκέφτηκα το Λονδίνο και προφανώς όχι η τελευταία μια και έχω οικογένεια πλέον μόνιμα εκεί. Η "Λόνδρα" φημίζεται για πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων είναι και τα μιούζικαλς του. Πέρσι έκανα την αρχή με το "Wicked", "Chicago", Legally Blonde", έπειτα τον Οκτώβρη πήγα και παρακολούθησα το "Crazy for you" και φέτος είδα το "Ghost". Δεν έχω λόγια να περιγράψω την εμπειρία μου αυτή και σίγουρα δεν έχω ξαναβιώσει κάτι ανάλογο στην χώρα μου. Πρόκειται για υπερπαραγωγές, στελεχωμένες με τους καλύτερους του είδους, δύωρες και τρίωρες παραστάσεις, πολλές φορές και 2 φορές την ημέρα και η διασκέδαση στα ύψη. Κάθε φορά έφευγα απ'το θέατρο και έψαχνα να βρω ποιο θα δω την επόμενη φορά. Δεν πιστεύω πως θα φτάσουμε αυτό το επίπεδο παραγωγών ποτέ στην Ελλάδα και ίσως δεν χρειάζεται κιόλας, αρκεί να γίνονται πάντοτε αξιόλογες δουλειές. Αν σας φέρει ο δρόμος σας όμως στο Λονδίνο, σας συμβουλεύω να παρακολουθήσετε κάποιο μιούζικαλ οπωσδήποτε.
LeX- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα
Απ: Musicals
Το Λονδίνο είναι μια υπέροχη πρωτεύουσα. Την τελευταία φορά που πήγα, αν και έμεινα 10 μέρες, δεν είδα δυστυχώς καμία παράσταση.
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τα δικά μας δεδομένα φυσικά. Όσο και αν γίνονται κάποιες προσπάθειες σε Badmitton, Παλλάς ή όποιο άλλο χώρο διαθέτουμε, είμαστε έτη φωτός μακριά από αυτές τις παραγώγες...
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τα δικά μας δεδομένα φυσικά. Όσο και αν γίνονται κάποιες προσπάθειες σε Badmitton, Παλλάς ή όποιο άλλο χώρο διαθέτουμε, είμαστε έτη φωτός μακριά από αυτές τις παραγώγες...
SXEL- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αχ τι ωραία εμπειρία ειναι αυτη που εζησες Lex μακάρι όλοι να μπορούσαμε να την βιώσουμε! Γι'αυτό μετέφερέ μας εσυ τις εμπειρίες σου ή όποιος άλλος εχει δει κάτι τετοιο ώστε όλοι να νιώσουμε το μεγαλείο της όπερας!!
olgaflowers- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Έχω παρακολουθήσει παραστάσεις στο Λονδίνο και πραγματικά είναι άλλης κλάσης!
mia kapoia- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 309
Και σκεφτόμουν τί να κάνω το Σουκού!!! Ορίστε, θα πεταχτώ μέχρι το Λονδίνο να δω μιούζικαλ!!
Ethria- 3 αστέρια μέλους (στις 40 δημοσιεύσεις παίρνεις 4 αστέρια)
- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011
Περίμενε κι εμένα, που θέλω να ψωνίζω στα Harrod's, δεν πρόλαβα αυτό το μήνα να πεταχτώ!
mia kapoia- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 309
Ethria έγραψε:Και σκεφτόμουν τί να κάνω το Σουκού!!! Ορίστε, θα πεταχτώ μέχρι το Λονδίνο να δω μιούζικαλ!!
Οπωσδήποτε...Μπορεί να σου κάνει καλό...και να μην το ξέρεις ακόμη...
[quote="LeX"]
Κα-τα-πλη-κτι-κέ μου Lex, μόλις βρήκα τί δώρο θα μου κάνεις στα γενέθλιά μου που πλησιάζουν!!!
Ethria έγραψε:Οπωσδήποτε...Μπορεί να σου κάνει καλό...και να μην το ξέρεις ακόμη...
Κα-τα-πλη-κτι-κέ μου Lex, μόλις βρήκα τί δώρο θα μου κάνεις στα γενέθλιά μου που πλησιάζουν!!!
[quote="Ethria"]
Χαχαχα...Αν με αποκαλούσες "φανταστικέ", κάτι θα έκανα, αλλά μόνο καταπληκτικέ; Δεν παίζω...
LeX έγραψε:Ethria έγραψε:Οπωσδήποτε...Μπορεί να σου κάνει καλό...και να μην το ξέρεις ακόμη...
Χαχαχα...Αν με αποκαλούσες "φανταστικέ", κάτι θα έκανα, αλλά μόνο καταπληκτικέ; Δεν παίζω...
Καταπληκτικέ Lex!!!!15 Δεκεμβριου η γιορτή μου,ευχαριστώ!
boulema- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
boulema έγραψε:Καταπληκτικέ Lex!!!!15 Δεκεμβριου η γιορτή μου,ευχαριστώ!
Μην μου κλέβεις την σειρά boulema!!!!
Φανταστικοκαταπληκτικέ Lex!! E? E? Κάνε μου και λίγο "φουυυυυυυυυυ" να σ'ακούσω!!!!
Όλοι θα πάρετε παιδιά μου...σιγά-σιγά!
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης