Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
+3
LeX
SXEL
Aria
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Στισ 19 και 20 Μαρτίου στις 20:30 μ.μ.ο Γιάννης Κότσιρας και η Εστουδιαντίνα του Βόλου,θα παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση με θέμα τα τραγούδια της Σμύρνης.Σίγουρα θα είναι μια εξαιρετική δουλειά,που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.
Aria- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
Απ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Ο Κοτσιρας ειναι ενας καλλιτεχνης που προσεχει παντα τις δουλειές του.. Σιγουρα μια πολυ καλη προταση, κριμα που ειναι καθημερινη..
SXEL- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Aria έγραψε:Στισ 19 και 20 Μαρτίου στις 20:30 μ.μ.ο Γιάννης Κότσιρας και η Εστουδιαντίνα του Βόλου,θα παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση με θέμα τα τραγούδια της Σμύρνης.Σίγουρα θα είναι μια εξαιρετική δουλειά,που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.
Μίλα με την Μαρίνα...και εκείνη έκανε post για τον Κότσιρα... Δες μήπως πάτε μαζί!
LeX- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα
Ο Κότσιρας είναι καλός αλλά μέχρι εκεί.Δεν είναι καμία φωνάρα,αλλά όντως οι δουλειές του είναι σοβαρές και έχει θετική αύρα όταν τραγουδάει.Για την Εστουδιαντίνα τα λόγια είναι περιττά...Απλά σούπερ!!Με τις δικές μου μουσικές υποχρεώσεις έχω χάσει όλες τις καλές παραστάσεις....
boulema- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Ε, λοιπόν, Boulema έχεις πολύ ορθή άποψη, προφανώς γιατί είναι ίδια με τη δική μου!!!!!!
mia kapoia- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 309
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
και εγω μαζι σας παιδια συμφωνω και επαυξανω !
olgaflowers- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
LeX έγραψε:Aria έγραψε:Στισ 19 και 20 Μαρτίου στις 20:30 μ.μ.ο Γιάννης Κότσιρας και η Εστουδιαντίνα του Βόλου,θα παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση με θέμα τα τραγούδια της Σμύρνης.Σίγουρα θα είναι μια εξαιρετική δουλειά,που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.
Μίλα με την Μαρίνα...και εκείνη έκανε post για τον Κότσιρα... Δες μήπως πάτε μαζί!
Εγώ πήγα!!!
marina- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
Θα σχολιάσω λίγο την παράσταση. Η Εστουδιαντίνα ήταν καταπληκτική. Δεν τους είχα ξανακούσει, αν και τους είχα ακουστά, γιατί δεν είναι το παραδοσιακό τραγούδι η πρώτη μου επιλογή στη μουσική. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να ενορχηστρώσεις τέτοιες περιπτώσεις - πιάνω, βιολί, κρουστά, τρομπέτα, μπάσο, ακορντεόν, μπουζούκι/λαούτο, κιθάρα, σαντούρι, κανονάκι. Έχω ακούσει και τους "Λωξάνδρα" και νομίζω πως αυτοί, ως μια μικρή παραδοσιακή ορχήστρα, είχαν πιο γλυκό ήχο. Ίσως θα ταίριαζαν περισσότερο στο στυλ του Κότσιρα - καλά πρέπει να ακούσετε με τι γλύκα λέει το "Γελεκάκι"! Το κανονάκι πάντως σκίζει ως όργανο!
marina- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης