Πιο αναγνωσμένα θέματα
Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
5 απαντήσεις
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ; ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ- Κανένα αστέρι μέλους ακόμα (στις 10 δημοσιεύσεις παίρνεις 1 αστέρι)
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2011
Απ: Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να είναι η ομορφότερη μέρα αυτή που πήρα στα χέρια μου το μπουζούκι αλλά ας είμαστε ρεαλιστές!!Είμαι ένα απο τα θύματα των γυναικών...το παραδέχομαι!!!Λοιπόν όταν γνώρισα την κοπέλα με την οποία είμαι μαζί της ακόμα και σήμερα,αυτή έχω σαν σούπερ μέρα.Αχ αυτά τα φουστάνια τί μας κάνουν!!!!
boulema- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και άλλη μία μέρα που την θεωρώ εξίσου όμορφη.Ηταν όταν έμεινα για πρώτη φορά σε δικό μου σπίτι (ενοίκιο εννοώ!!) ολομόναχος.Αραχτός σε μία διευθυντική καρέκλα γραφείου,με τα πόδια πάνω στο γραφείο,πίτσα στο χέρι,κοκα κόλα ακουμπισμένη στο τραπεζάκι και η τηλεόραση απλά να παίζει!!!Δεν θυμάμαι τί έπαιζε και αυτό πιστέψτε με είναι το πιό ωραίο!
καλα το πηγες στην αρχη αλλα μετα το χαλασες λιγο ...τελος παντων τουλαχιστων εισαι λιγο ρομαντικος!!!!!
Εγω παλι δεν ξερω ποια να πρωτοθυμηθω!!! χαχαχα !σιγουρα μια απο τις ωραιοτερες μερες ηταν αυτη που μου προσφεραν το πολυποθητο δαχτυλιδι με την μια πετρα που περιμενει καθε κοριτσι
Εγω παλι δεν ξερω ποια να πρωτοθυμηθω!!! χαχαχα !σιγουρα μια απο τις ωραιοτερες μερες ηταν αυτη που μου προσφεραν το πολυποθητο δαχτυλιδι με την μια πετρα που περιμενει καθε κοριτσι
olgaflowers- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Να φανταστώ ότι ήρθε πάνω σε ένα άσπρο άλογο με τα μαλλιά του να ανεμίζουν,αφού πρώτα είχε διασχίσει βουνά,λαγκάδια,δράκους κ.λ.π!!!!
μπα... πανω σε 4 ροδες ηρθε, ειχε και λιγο κινηση ...αστα καμια σχεση με τα παραμυθια..!
boulema έγραψε:Να φανταστώ ότι ήρθε πάνω σε ένα άσπρο άλογο με τα μαλλιά του να ανεμίζουν,αφού πρώτα είχε διασχίσει βουνά,λαγκάδια,δράκους κ.λ.π!!!!
Χαχαχα είσαι λίγο κάφρος!
LeX- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα
Πολυ ρομαντισμος ρε παιδια!!!!!!ουαου!!!!!
Εγω θα γινω ποιο πεζη...
Μια πολυ ομορφη μερα της ζωης μου ηταν οταν ΒΓΗΚΑ απο τις εξετασει του πτυχιο του πιανου μου...Μεγαλη στιγμη...
Επισης πολυ ομορφες μερες ειναι οταν φευγω διακοπουλες με την οικογενεια ..πανω σε ενα πλοιο να χαιρεταω τον Πειραια...
Επισης οταν η Αλεξανδρα ειπε το πρωτο της ποιημα ....
..και πολλες αλλες τετοιες στιγμουλες..δεν μπορω να ξεχωρησω ποια ειναι η καλυτερη αλλα αυτες οι στιγμουλες κανουν τη ζωη ποιο ομορφη...
Εγω θα γινω ποιο πεζη...
Μια πολυ ομορφη μερα της ζωης μου ηταν οταν ΒΓΗΚΑ απο τις εξετασει του πτυχιο του πιανου μου...Μεγαλη στιγμη...
Επισης πολυ ομορφες μερες ειναι οταν φευγω διακοπουλες με την οικογενεια ..πανω σε ενα πλοιο να χαιρεταω τον Πειραια...
..και πολλες αλλες τετοιες στιγμουλες..δεν μπορω να ξεχωρησω ποια ειναι η καλυτερη αλλα αυτες οι στιγμουλες κανουν τη ζωη ποιο ομορφη...
ANNA- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 247
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
κι ομως δεν ησουν καθολου πεζη , ησουν η πιο ρομαντικη απ'ολους μεχρι στιγμης ...
Mαλον δεν το εθεσα καλα...Πολυ ερωτας!!!!ρομαντισμος και ερωτας!!!olgaflowers έγραψε:κι ομως δεν ησουν καθολου πεζη , ησουν η πιο ρομαντικη απ'ολους μεχρι στιγμης ...
Εγω παω στα πιο απλα..
ANNA έγραψε:Πολυ ρομαντισμος ρε παιδια!!!!!!ουαου!!!!!
Εγω θα γινω ποιο πεζη...
Σε λίγο θα προσθέσεις στις στιγμές αυτές και την γέννηση της δεύτερης κορούλας σου, σωστά;
LeX- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα
Ολο και κατι θα κανουμε και γι αυτοLeX έγραψε:
Σε λίγο θα προσθέσεις στις στιγμές αυτές και την γέννηση της δεύτερης κορούλας σου, σωστά;
Θα σας κρατω ενημερους
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης