Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΟΡΓΑΝΑ
5 απαντήσεις
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
ΟΡΓΑΝΑ
ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ
ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ- Κανένα αστέρι μέλους ακόμα (στις 10 δημοσιεύσεις παίρνεις 1 αστέρι)
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2011
Απ: ΟΡΓΑΝΑ
ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ έγραψε:ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ
Κατά την γνώμη μου πιο <<εύκολο>> όργανο είναι το πιο ελκυστικό για τα αυτιά μας, αυτό το οποίο μας αγγίζει ο ήχος του και είναι διαφορετικό για τον κάθε μουσικό...και ευτυχώς υπάρχει πλήθος επιλογων...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με εξαναγκασμό δεν γίνεται τίποτα ή και αν γίνεται δεν αξίζει τον κόπο .
Δεν ασχολούμαστε με την μουσική ούτε για να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας( ή για να τους τη σπάσουμε ) ,ούτε για να γίνουμε αρεστοί στους φίλους μας ή στη σχέση μας κτλ αλλά για τον ΕΑΥΤΟ μας.
Φυσικά όλες οι ενστάσεις δεκτές ...
Frolic- Κανένα αστέρι μέλους ακόμα (στις 10 δημοσιεύσεις παίρνεις 1 αστέρι)
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Το πιό εύκολο όργανο λογικά είναι το τριγωνάκι που λέμε τα κάλαντα!!!
boulema- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
ναι το τριγωνακι τα νταμάρια και οι μαράκες!!!
αυτα τα οργανα επρεπε να μαθουμε φιλε μου boulema!
αυτα τα οργανα επρεπε να μαθουμε φιλε μου boulema!
olgaflowers- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Έχεις απόλυτο δίκιο.Τίποτα δεν γίνεται με εξαναγκασμό ή για εφφέ.Κυρίως η μουσική που μας φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματα μας και τον εσωτερικό μας κόσμο.Frolic έγραψε:ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ έγραψε:ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ
Κατά την γνώμη μου πιο <<εύκολο>> όργανο είναι το πιο ελκυστικό για τα αυτιά μας, αυτό το οποίο μας αγγίζει ο ήχος του και είναι διαφορετικό για τον κάθε μουσικό...και ευτυχώς υπάρχει πλήθος επιλογων...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με εξαναγκασμό δεν γίνεται τίποτα ή και αν γίνεται δεν αξίζει τον κόπο .
Δεν ασχολούμαστε με την μουσική ούτε για να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας( ή για να τους τη σπάσουμε ) ,ούτε για να γίνουμε αρεστοί στους φίλους μας ή στη σχέση μας κτλ αλλά για τον ΕΑΥΤΟ μας.
Φυσικά όλες οι ενστάσεις δεκτές ...
Aria- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
:: Καφενείο :: Κουβεντούλα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης