Πιο αναγνωσμένα θέματα
Λαούτο
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Λαούτο
Κανάς λαουτιέρης υπάρχει στο φόρουμ?
Elcid- Κανένα αστέρι μέλους ακόμα (στις 10 δημοσιεύσεις παίρνεις 1 αστέρι)
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010
Απ: Λαούτο
Elcid ,καλώς όρισες . Λαούτο δεν ξέρω ούτε και κρητική λύρα (αν και με ενδιαφέρουν και τα δύο αυτά όργανα και τα θεωρώ σπουδαία για την παραδοσιακή μουσική μας ).
Καλλιόπη- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Μπα... Θα σε απογοητεύσω και εγώ
Την παραδοσιακή μουσική και γενικότερα τα παραδοσιακά όργανα τα "γνώρισα" όταν είχα πια προχωρήσει αρκετά σε σπουδές και δε γινότανε να αλλάξω πορεία...
Θα συμφωνήσω με την Καλλιόπη ότι είναι σπουδαία όργανα και το λαούτο και η κρητική λύρα.
Την παραδοσιακή μουσική και γενικότερα τα παραδοσιακά όργανα τα "γνώρισα" όταν είχα πια προχωρήσει αρκετά σε σπουδές και δε γινότανε να αλλάξω πορεία...
Θα συμφωνήσω με την Καλλιόπη ότι είναι σπουδαία όργανα και το λαούτο και η κρητική λύρα.
SXEL- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Καλώς σας βρήκα!! Φίλε μου SXEL ποτέ δεν είναι αργά...Όρεξη να ύπαρχει... άμα σα ρέσει πρέπει να δοκιμάσεις(κάτα τη γνώμη μου).Εγώ λύρα παίζω και την λατρεύω αλλα και το λαόυτο είναι τρομέρο όργανο 2 νότες ακούω και τρελένομαι!
Elcid- Κανένα αστέρι μέλους ακόμα (στις 10 δημοσιεύσεις παίρνεις 1 αστέρι)
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Καλησπέρα και από μένα.Δύσκολα θα βρείς κάποιον που να παίζει παραδοσιακή μουσική.Είμαι και εγώ παιδί της κλασσικής,ωστόσο οτιδήποτε παραδοσιακό είναι ξεχωριστό στον κόσμο της μουσικής και μου αρέσει πολύ.
Aria- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
Elcid έγραψε:Καλώς σας βρήκα!! Φίλε μου SXEL ποτέ δεν είναι αργά...Όρεξη να ύπαρχει... άμα σα ρέσει πρέπει να δοκιμάσεις(κάτα τη γνώμη μου).Εγώ λύρα παίζω και την λατρεύω αλλα και το λαόυτο είναι τρομέρο όργανο 2 νότες ακούω και τρελένομαι!
Θα συμφωνήσω μαζί σου.Σίγουρα δεν είναι ποτέ αργά όταν θέλεις να μάθεις κάτι.Βρίσκεις και το χρόνο και τον τρόπο να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν..
SXEL- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Γεια σου και απο μενα Elcid εγω ακκορντεον παιζω αλλα εχω σπουδασει λαϊκή και παραδοσιακή μουσική και καταλαβαίνω το αίσθημα αυτο που νιώθεις όταν ακούς αυτα τα καταπληκτικά όργανα που έχουν τόσες πολλές δυνατότητες πάνω στην μουσική!
olgaflowers- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης