Καλώς ήρθατε στο music training forum!

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας (νέα και παλιά) ότι δεν επιτρέπονται οι αντιγραφές και επικολλήσεις κειμένων από άλλες ιστοσελίδες. Τα κείμενα πρέπει να είναι πρωτότυπα (δηλαδή δικά σας) και να μην τα έχετε αναρτήσει ήδη στο Ιντερνετ (σε άλλη ή άλλες ιστοσελίδες, blog, forum κλπ)

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Καλώς ήρθατε στο music training forum!

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας (νέα και παλιά) ότι δεν επιτρέπονται οι αντιγραφές και επικολλήσεις κειμένων από άλλες ιστοσελίδες. Τα κείμενα πρέπει να είναι πρωτότυπα (δηλαδή δικά σας) και να μην τα έχετε αναρτήσει ήδη στο Ιντερνετ (σε άλλη ή άλλες ιστοσελίδες, blog, forum κλπ)
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μύθοι

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Μύθοι Empty Μύθοι

Δημοσίευση από li Δευ 28 Μαρ 2011, 18:27

Ο μύθος λέει:

Κάποτε ένας σουλτάνος στην Τουρκία, φώναξε τους κατασκευαστές του για να επινοήσουν ένα καινούριο μουσικό όργανο,εύχρηστο αλλά και κοντά στα ακουσματά τους.
Μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένας κατασκευαστής με ένα μουσικό όργανο, δεν είχε όνομα.Οταν το αντίκρισε ο σουλτάνος είπε ¨Φέρτε μου να δω αυτό το μπουζούκ¨ και απο τότε λέγετε μπουζούκι.
Το αστείο του μύθου είναι (όπως μου είπαν) οτι μπουζούκ στα τουρκικα είναι το χαζό-η βλακεία...Μπορεί τον σουλτάνο να μην τον μάγεψε με την πρώτη ματιά αλλά το μπουζούκι κατάφερε να φτάσει μέχρι τώρα αναλύοτο και με πολλούς θαυμαστές!!!

Αυτό το θυμήθηκα εχθές και είδα οτί δεν υπάρχει πια η ενότητα με τους μύθους που είχατε ξεκινήσει οπότε την επανέφερα... What a Face
li
li
3 αστέρια μέλους (στις 40 δημοσιεύσεις παίρνεις 4 αστέρια)
3 αστέρια μέλους (στις 40 δημοσιεύσεις παίρνεις 4 αστέρια)

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011
Τόπος : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μύθοι Empty Απ: Μύθοι

Δημοσίευση από LeX Δευ 28 Μαρ 2011, 20:45

Εγώ ήξερα ότι μπουζούκ σημαίνει χαλασμένο! Ότι το όργανο δεν βγήκε όπως το περίμεναν και γι αυτό θεώρησαν ότι είναι μπουζούκ, χαλασμένο δηλαδή!!
LeX
LeX
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από libertina Πεμ 31 Μαρ 2011, 15:45

Κ γω χαλασμένο το ξέρω, αλλά πολύ ενδιαφέρον παρ'ολα αυτά.Μας δίνεις κ την ευκαιρεία να το ψάξουμε μόνοι μας... Wink
libertina
libertina
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011

Δημοσίευση από Aria Δευ 04 Απρ 2011, 15:12

li έγραψε:Ο μύθος λέει:

Κάποτε ένας σουλτάνος στην Τουρκία, φώναξε τους κατασκευαστές του για να επινοήσουν ένα καινούριο μουσικό όργανο,εύχρηστο αλλά και κοντά στα ακουσματά τους.
Μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένας κατασκευαστής με ένα μουσικό όργανο, δεν είχε όνομα.Οταν το αντίκρισε ο σουλτάνος είπε ¨Φέρτε μου να δω αυτό το μπουζούκ¨ και απο τότε λέγετε μπουζούκι.
Το αστείο του μύθου είναι (όπως μου είπαν) οτι μπουζούκ στα τουρκικα είναι το χαζό-η βλακεία...Μπορεί τον σουλτάνο να μην τον μάγεψε με την πρώτη ματιά αλλά το μπουζούκι κατάφερε να φτάσει μέχρι τώρα αναλύοτο και με πολλούς θαυμαστές!!!

Αυτό το θυμήθηκα εχθές και είδα οτί δεν υπάρχει πια η ενότητα με τους μύθους που είχατε ξεκινήσει οπότε την επανέφερα... What a Face
Καλά έκανες γιατί μας αρέσουν πολύ οι μύθοι. Smile

Aria
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης