Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΠΙΣΤΕΣ
+5
mia kapoia
LeX
SXEL
ANNA
marina
9 απαντήσεις
ΠΙΣΤΕΣ
Ανοίγω αυτό το θέμα για να σχολιάσω Βίσση-Ρουβά στο Αθηνών Αρένα. (Παίζει Παρασκευή-Σάββατο. Πρώτος βγαίνει ο Ρουβάς λίγο μετά τη μία.)
Κατά την άποψή μου είναι μια καλή επιλογή για όποιον δεν μπορεί να αποφασίσει: ξενόφερτο ποπ-ροκ ή ελληνικό ελαφρο-λαϊκό;
Λένε τα παλιά τους, τραγούδια που φέρνουν στο νου παιδικά πάρτυ, μπλουζ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, πυθία, κ.λπ. αθώα πράγματα!!! Λένε όμως και λαϊκά, κυρίως η Βίσση (ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, χασαποσέρβικα, χασάπικα), αλλά θα ακούσετε και το Ρουβά σε τραγούδια Βοσκόπουλου, Πουλόπουλου, Γονίδη. Επίσης, πολύ Ρέμο και Βανδή!!! Από ξένα ο Ρουβάς λέει "It`s my life" και "Paradise city" ενώ η Βίσση "Sweet dreams" και "Tutti frutti". Στα τελειώματα μην εκπλαγείτε όταν ακούσετε "Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι..."!!!!
Μια συμβουλή δίνω: Μην πάρετε τραπέζι. Τι να την κάνεις την καρέκλα όταν χορεύεις ασταμάτητα;
Στο youtube υπάρχουν σίγουρα αποσπάσματα από τα "ντουέτα". Υποθέτω όμως πως θα έχει και από άλλα μέρη του προγράμματος.
Κατά την άποψή μου είναι μια καλή επιλογή για όποιον δεν μπορεί να αποφασίσει: ξενόφερτο ποπ-ροκ ή ελληνικό ελαφρο-λαϊκό;
Λένε τα παλιά τους, τραγούδια που φέρνουν στο νου παιδικά πάρτυ, μπλουζ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, πυθία, κ.λπ. αθώα πράγματα!!! Λένε όμως και λαϊκά, κυρίως η Βίσση (ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, χασαποσέρβικα, χασάπικα), αλλά θα ακούσετε και το Ρουβά σε τραγούδια Βοσκόπουλου, Πουλόπουλου, Γονίδη. Επίσης, πολύ Ρέμο και Βανδή!!! Από ξένα ο Ρουβάς λέει "It`s my life" και "Paradise city" ενώ η Βίσση "Sweet dreams" και "Tutti frutti". Στα τελειώματα μην εκπλαγείτε όταν ακούσετε "Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι..."!!!!
Μια συμβουλή δίνω: Μην πάρετε τραπέζι. Τι να την κάνεις την καρέκλα όταν χορεύεις ασταμάτητα;
Στο youtube υπάρχουν σίγουρα αποσπάσματα από τα "ντουέτα". Υποθέτω όμως πως θα έχει και από άλλα μέρη του προγράμματος.
marina- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
Απ: ΠΙΣΤΕΣ
Πολυ καλο φαινεται..
Μονο στο τραπεζι θα διαφωνησω..Στην ηλικια που βισκομαι
Καποτε το ηθελα για να ανεβαινω..Τωρα για να καθομαι.
ANNA- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 247
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
ANNA έγραψε:Πολυ καλο φαινεται..
Πολύ καλό!!!!! Και έγω το ίδιο...
Και πέρισυ πάντως έτσι ήταν το πρόγραμμα. Ξεκινήσαμε από τραπέζι και από την ώρα που βγήκε η Βίσση δεν καθότανε κανείς...
SXEL- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
SXEL έγραψε:Πολύ καλό!!!!! Και έγω το ίδιο...
Και πέρισυ πάντως έτσι ήταν το πρόγραμμα. Ξεκινήσαμε από τραπέζι και από την ώρα που βγήκε η Βίσση δεν καθότανε κανείς...
Εγώ καθιστός την έβγαλα!
LeX- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 413
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : Αθήνα
εγώ όταν έπαιζα pac-man περνούσα τις πίστες πολύ γρήγορα, είχα φτάσει στη junior!!!!
mia kapoia- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 309
Α ολα κι ολα εγω το τερματιζα!!!mia kapoia έγραψε:εγώ όταν έπαιζα pac-man περνούσα τις πίστες πολύ γρήγορα, είχα φτάσει στη junior!!!!
στριτ φαιτερ φορ εβερ!
φως- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 54
Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2011
Καλά...δεν ντρέπεστε!!! Μου χαλάσατε το θέμα... Τι να πω;
Donkey Kong έπαιζε κανείς;;;
marina- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
Καλα μην το παρεις προσωπικα ειμαστε λιγο σουργελαmarina έγραψε:Καλά...δεν ντρέπεστε!!! Μου χαλάσατε το θέμα... Τι να πω;
Ναι επαιζα κι γω Donkey kong...που το θυμηθηκες?
Καλά αν πιάσουμε όλες τις πίστες,υπάρχει η πίστα καρτ που έκανα μικρός και χαιρόμουν!!Πάντως επειδή έχω πάει σε αρκετές πίστες,η διασκέδαση σε ρεμπετάδικα και σε κουτούκια με μουσική,που γίνεσαι ένα με τον κόσμο και με τους μουσικούς,δεν συγκρίνεται!
boulema- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Και όσον αφορά και τους μουσικούς που παίζουν σε πίστες,δύσκολα τα πράγματα!Συνήθως βέβαια τα λεφτά είναι περισσότερα αλλά οι συνθήκες εργασίας δεν συγκρίνονται.Τα αφεντικά στις πίστες είναι "της νύχτας",ενώ στις ταβέρνες έχεις να κάνεις με οικογενειάρχες.
Σαφώς δεν συγκρίνεται η διασκέδαση στα κουτούκια!!! Το μεγάλο μείον βέβαια στα κουτούκια είναι ότι λείπουν οι χορεύτριες και το μπούτι-στήθος. Κατά τ' άλλα σε κουτούκι και ρεμπετάδικο πάω με τα χίλια. Σε πίστα δεν έχω δοκιμάσει, ντρέπομαι γιατί δεν έχω λαμέ φόρεμα και ξανθό μαλλί!
Καλές είναι και οι πίστες,αλλά η διασκέδαση στα κουτούκια,όντως δεν συγκρίνεται.Εσύ boulema,παιδί μου,πότε θα μας καλέσεις να σε καμαρώσουμε;;
Aria- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
Γιατί βρε Aria πρέπει να σε καλέσουμε για να μας έρθεις????Δεν έχω γιορτή!Όποιος θέλει να με καμαρώσει έρχεται!!Λεπτομέρειες έχω αναρτήσει στο φόρουμ,μέχρι και πώς να έρθεις.Τώρα λοιπόν δεν έχεις δικαιολογίες.Σε περιμένω!
ειπαμε εισαι μακρια boulema την επομενη σεζον να ερθεις πιο κοντα!(παραγγελια σου κανω απ'οτι καταλαβες)!!!
olgaflowers- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Λοιπόν εντάξει,θα το θέσω αλλιώς.Αν ήταν κάποιος που ήθελες πολύ να δείς δεν θα πήγαινες έστω και μακριά???Απλά δεν έχω γίνει ακόμα μεγάλο όνομα!!'Οταν θα γίνω και θα έρθετε δεν θε σας μιλήσω (κλασικός μουσικός ντίβα!)
Αυτόγραφο θα πάρουμε στα καμαρίνια; Η να μην μπούμε στον κόπο;;;;
boulema έγραψε:Λοιπόν εντάξει,θα το θέσω αλλιώς.Αν ήταν κάποιος που ήθελες πολύ να δείς δεν θα πήγαινες έστω και μακριά???Απλά δεν έχω γίνει ακόμα μεγάλο όνομα!!'Οταν θα γίνω και θα έρθετε δεν θε σας μιλήσω (κλασικός μουσικός ντίβα!)
Πόσο δίκιο έχεις! Ας πούμε, ο Lex δεν έχει έλθει ποτέ να με δεί, και παίζω δίπλα στο σπίτι του και σαββατόβραδο που δεν δουλεύει. Μιά φορά είπε να βγάλει την υποχρέωση, και μάλλον κάτι έκανε και έβρεξε καρέκλες για να τη γλυτώσει! ¨Οταν θα γίνω διάσημη όμως ούτε για φτύσιμο δε θα τον έχω! Φτού!
Τι λες κοπελιά; Που παίζεις και δεν το ξέρω ακόμη; και δεν έχω έρθει ακόμη;
Ναι κοπελιά,πού τραγουδάς κοντά στον LeX και δεν σε έχουμε μυριστεί ακόμη;;Ξέρεις,για να σε αποφύγουμε,όχι για να σε ακούσουμε.mia kapoia έγραψε:boulema έγραψε:Λοιπόν εντάξει,θα το θέσω αλλιώς.Αν ήταν κάποιος που ήθελες πολύ να δείς δεν θα πήγαινες έστω και μακριά???Απλά δεν έχω γίνει ακόμα μεγάλο όνομα!!'Οταν θα γίνω και θα έρθετε δεν θε σας μιλήσω (κλασικός μουσικός ντίβα!)
Πόσο δίκιο έχεις! Ας πούμε, ο Lex δεν έχει έλθει ποτέ να με δεί, και παίζω δίπλα στο σπίτι του και σαββατόβραδο που δεν δουλεύει. Μιά φορά είπε να βγάλει την υποχρέωση, και μάλλον κάτι έκανε και έβρεξε καρέκλες για να τη γλυτώσει! ¨Οταν θα γίνω διάσημη όμως ούτε για φτύσιμο δε θα τον έχω! Φτού!
Aria- Επίτιμο Μέλος του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 173
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης